Zie hoe mooi jij bent!

Wat is jouw verlangen?

Wil jij je kwaliteiten effectiever inzetten? Je relatie verstevigen? Of juist meer zelfstandigheid behouden in persoonlijke relaties? De samenwerking met collega’s verbeteren? Een betere balans bereiken tussen werk en privé? Meer plezier op school?

Wil je in je leven iets veranderen, verbeteren of vooruitkomen? Heb je een dilemma waar je niet uitkomt? Wil je oude patronen doorbreken en je eigen kracht weer voelen, zodat je het beste uit jezelf kunt halen?

Dan wil jij persoonlijk groeien! Leren om een liefdevolle relatie te hebben met jezelf.  Zicht krijgen op je innerlijke leven geeft jou de ruimte voor beweging en verandering, zo verrijk jij jezelf.

Zicht krijgen op je innerlijke leven is voor niemand gemakkelijk, omdat het samengaat met het ontdekken van belemmerende gedragspatronen, aankijken van onderliggende angsten en erkennen van je eigen gemiste behoefte.

Daarom helpt het als iemand je aanmoedigt. De juiste vragen stelt. Een ander perspectief biedt, Ervaringen creëert waardoor je ziet wat je eerst nog niet zag. Bewustwording en verheldering van onbewuste drijfveren, gedragspatronen en onderliggende dynamieken van je persoonlijk functioneren, brengt je dichter bij je eigen gevoel. En dat is wat je van een coach mag verwachten: jou brengen naar waar jíj wilt zijn!

Zo haal jij het beste uit jezelf! Je kunt je kwaliteiten weer voelen en ontdekt wat jou belemmert om die effectief in te zetten. Je vindt je eigenheid terug en staat weer in je kracht. Je neemt je leven in eigen hand en ervaart nieuwe vrijheid.

iOpeners voor jou:

Lichaam en geest werken samen

Symptomen zijn waarschuwingssignalen van je lichaam, er is een onderliggende oorzaak voor. Het bestrijden van symptomen lost het probleem niet op. Net zoals je ook de waarschuwingslampjes niet uit het dashboard van je auto schroeft wanneer ze gaan branden, moet je dus op zoek gaan naar wat er wringt. Zo help jij jezelf.

Zelfbewustzijn

Zelfbewuste mensen hebben een gezonde mate van zelfvertrouwen, bekijken zichzelf realistisch, stemmen hun keuzes af op wat zij werkelijk nodig hebben, accepteren zichzelf zoals ze zijn en weten dat hun persoonlijkheid zich voortdurend ontwikkelt. Zij zijn zich ervan bewust hoe patronen invloed hebben op hun dagelijks leven.

Jezelf laten coachen is een teken van zelfbewustzijn: je hebt het verlangen om je te bevrijden uit afhankelijkheid en in je eigen kracht te gaan staan. De confrontatie aangaan met oude patronen en belemmerende overtuigingen brengt jouw eigenheid weer terug. De nieuwe evenwichtigheid en innerlijke rust die dat geeft, maken jou veerkrachtig en mentaal gezond!

Erkenning

Als forensisch arts heb ik jarenlang gewerkt met mishandelde en misbruikte kinderen. Zij lieten mij zien hoe belangrijk het is dat er iemand is die ziet wat je nodig hebt, wat je doormaakt. Iemand die jou veilig jezelf laat zijn en die jou erkenning geeft voor wie je bent en wat er met je is gebeurd.

Feedback

Lees hier hoe vakgenoten over mij denken en hoe klanten de coaching hebben ervaren.

INDIVIDUELE COACHING

Samen kijken, puzzelen, ontdekken, zien wat je nog niet zag, weten wat je nog niet wist. En dan: zien hoe mooi jij bent!

TRAUMA

Ons psychische noodprogramma bij trauma helpt je om te overleven. Maar wist je dat overlevingsstrategieën ook bij het ‘gewone’ leven horen?

JONGEREN

Elk kind zou een veilige ontwikkelingsruimte moeten hebben, dat staat vast. Vanaf 16 jaar ben je van harte welkom voor coaching.

FAMILIE ZEGT ALLES

Uit liefde en loyaliteit doen we alles om bij ons systeem te horen. Je loyaliteit bepaalt je mogelijkheden!

TEAMUITJE

Een team waarin de leden elkaar versterken, kan de hele wereld aan! Ervaar zelf hoe paarden jullie kunnen verbinden.

PAARDENMENSEN

Weet jij wat je paard jou vertelt? Hoe beter jij je paard begrijpt, hoe beter dat is voor zijn fysieke & mentale gezondheid.

Jongeren

De jeugd (jij dus!) is onze toekomst, een veilige ontwikkelingsruimte voor kinderen is essentieel. Daar draag ik graag aan bij!

Hoe? Door te zorgen voor een veilige omgeving waar jij jouw eigenheid kunt vinden. Kunt ontdekken wat jouw kwaliteiten zijn. Kunt zien wat jou belemmert om die te benutten. Kunt leren hoe jij je eigen identiteit kunt ontplooien, zodat jij persoonlijk groeit en je weer in je kracht voelt staan.

Zelf ben ik er pas op latere leeftijd achter gekomen hoe het gezin waar je bent opgegroeid, je eigen gedrag beïnvloedt. En hoe je dat ook weer automatisch doorgeeft aan je eigen kinderen, zonder er over na te denken of dat wel zo handig is. Ik gun het alle jongeren om zich veel eerder dan ik bewust te kunnen worden van deze tendens, omdat dit veel toekomstige functioneringsproblemen kan voorkomen. Gevoelens van eenzaamheid, stress, prestatiedruk; het vreet energie van jou. Energie die je veel beter zou kunnen gebruiken om jezelf te ontplooien!

Door je tijdens een coachsessie te laten spiegelen door mijn paarden, ervaar je heel snel hoe dit voor jou werkt. Je ziet wat je eerst niet zag. Je voelt de beweging van binnen, in jezelf. Dat geeft zoveel (h)erkenning!

En dan: samen kijken hoe het anders kan. Bewustwording stimuleren en jou laten leren, zodat jij weer ziet hoe mooi je bent. En kunt opbloeien, thuis en op school.

 

Paardenmensen

Dat paarden heel bijzondere dieren zijn, is voor mensen met paarden allang duidelijk! Net als wat je allemaal van ze kunt leren. Dat gaat nog dieper dan je denkt, je paard reageert op al jouw gevoelens en gedragingen, vaak zonder dat jij je dat bewust bent. Alles wat jij doet om je paard nóg beter te begrijpen, is daarom van belang voor het welzijn van je paard, fysiek en mentaal.

HorseFit- & Wellness is er voor jou én je paard. Zodat jullie band nog hechter wordt en jullie prestatievermogen groeit. Personal trainer voor je paard, personal coach voor jou!

Kijk snel wat wij te bieden hebben of boek meteen een echte Wellness-dag voor je paard.